Istentisztelet – 2024.09.15. vasárnap – Újvári Ferenc – Albertirsa

28

69 megtekintés 2024. szept. 16. #Baptista #Igehirdetés #Istentisztelet Újvári Ferenc lelkipásztor igehirdetése az 1Móz 46:28-31; 1Móz 47:7-12 igeversek alapján.  Albertirsai Baptista Gyülekezet

28Józsefhez menve Jákób Júdát küldte maga előtt, hogy mutassa az utat Gósenbe. Így érkeztek el Gósen földjére. 29József befogatott a kocsijába, és Gósenbe ment apja, Izráel elé. Amikor meglátta, a nyakába borult, és sokáig sírt a nyakába borulva. 30Izráel azt mondta Józsefnek: Most már meghalhatok, mert megláttam arcodat, hogy még élsz. 31József ezután azt mondta testvéreinek és apja háza népének: Elmegyek, és hírt viszek a fáraónak. Megmondom neki, hogy testvéreim és apám háza népe, akik Kánaán földjén voltak, megérkeztek hozzám,” (1Móz 46:28-31)

7József apját, Jákóbot is bevezette, és odaállította a fáraó elé. Jákób áldást mondott a fáraóra. 8A fáraó megkérdezte Jákóbtól: Hány éves vagy? 9Jákób azt felelte a fáraónak: Vándorlásom éveinek a száma százharminc esztendő. Életem rövid volt, tele rossz napokkal. Nem értem el atyáim vándorlása éveinek a számát. 10Majd áldást mondott Jákób a fáraóra, és eltávozott a fáraó elől. 11Így telepítette le József apját és testvéreit, és adott nekik birtokot Egyiptomban, az ország legjobb részén, Ramszesz földjén, ahogyan megparancsolta a fáraó. 12És ellátta József kenyérrel az apját, testvéreit és apja egész háza népét családostul.” (1Móz 47:7-12)

Cím:2730 Albertirsa, Kolozsvári u. 13.
Lelkipásztor:Újvári Ferenc
Állandó alkalmak:Facebook oldal
Honlap:http://www.albertirsaibaptista.hu
További információk:Az Albertirsai Baptista Gyülekezet 1901-ben 4 taggal alakult az Ócsai Baptista Gyülekezet körzetállomásaként.
Körzeti állomás: Pilis, Templom u. 6. 2721

Weboldal: http://www.albertirsaibaptista.hu/

A gyülekezet Facebook-oldala: 
https://www.facebook.com/AlbertirsaiBaptistaGyulekezet/


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!